Mød underviserne

Maria Nielsen

Maria Nielsen

Yogalærer/Indehaver
Maria ejer og driver Middelfart Yoga Center. Hun underviser Yoga for mænd, Hatha yoga, Yin yoga og morgenyoga. Maria har 20 års personlig erfaring indenfor yoga, og har undervist i de 10 af dem. Hun har igennem tiden taget flere uddannelser indenfor Hatha yoga, Yin yoga, meditation, Yogamassage, samt indenfor søvnvejledning.
Lisbeth Harboe

Lisbeth Harboe

Yogalærer
Lisbeth har undervist i yoga siden 2016. Hendes undervisning spænder bredt fra dynamisk Vinyasa til blid og nænsom restorativ yoga. Hun er nysgerrig på ny viden og inspiration som kan inddrages i undervisningen, og har derfor et hav af forskellige uddannelser bag sig. Senest har hun afsluttet en 300 timers uddannelse hos Prana Yoga Shala, men har også flere uddannelser indenfor Vinyasa og Restorativ yoga.
Nadia Esmann

Nadia Esmann

Yogalærer
Nadia har praktiseret yoga i mere end 10 år, og underviser i Hatha yoga og Yoga for mænd. Hun er uddannet ved Simon Krohn og har efterfølgende uddannet sig indenfor Restorativ yoga, og henter løbende inspiration og ny viden på masser af workshops og kurser.
Lone Kreiberg

Lone Kreiberg

Yogalærer
Lone er uddannet indenfor den dynamiske Ashtanga yoga, samt den mere rolige Yin yoga. Hun har i flere år undervist i begge dele, og holder af balancen imellem disse to yogaformer. At praktisere den bløde, rolige Yin energi samt den styrkende og aktive Yang energi, er det som for Lone giver den bedste balance, ikke kun på yogamåtten men i livet generelt.